Fax:

023/311-383

Email:

Adresa:

23000 Zadar, Široka ulica 1/lll

Spoj obrtništva i gastronomije na Obrtničkom sajmu u Sisku i Street food festivalu

U subotu, 13. travnja održan je Street Food Festival u Sisku. Festival su i ove godine uspješno organizirali Sisačko-moslavačka županija, Turistička zajednica SMŽ i Udruženje obrtnika SMŽ.

U sklopu Street Food Festivala održan je i Obrtnički sajam, a na štandovima obrtnika mogli su se kupiti razni proizvodi, od suvenira, igračaka, rukotvorina do meda, bučinog ulja i ostalih proizvoda. 

Zajednički organizirani Obrtnički sajam i Street Food Festival kao spoj obrtništva i gastronomije pokazao se vrlo uspješnim. Obrtnici su na štandovima pokazali svoje proizvode.

Osim što je predstavljena jedna i gastro ponuda Sisačko-moslavačke županije, posjetitelji su imali priliku degustirati autohtona jela iz raznih krajeva Hrvatske obzirom da su sudionici na Festivalu bili obrtnici iz gotovo cijele Hrvatske.

Obrtnička komora Zadarske županije vođena predsjednicom Vesnom Parić predstavila se s ponudom tradicionalnog načina spravljanja mariniranih inćuna, hobotnica, kozica slanih inćuna i srdela, paprika punjenih paštetom od tune i drugih delicija.

    

Obrtnička komora

Zadarske županije

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

DIGITALNO POSLOVANJE OBRTNIKA

PORTAL OBRTNOG REGISTRA

Image

DIZAJN I ODRŽAVANJE: Point Web Factory

     Službene mrežne stranice Obrtničke komore Zadarske županije