Fax:

023/311-383

Email:

Adresa:

23000 Zadar, Široka ulica 1/lll

Udruženje obrtnika Zadar

Zadar, Špire Brusine 11
             tel/fax: 385 (0)23 213-379
                         385 (0)23 213-678
             web: www.uoz.hr
             e-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Predsjednik: Emilijo Bajlo

Tajnica: Jasminka Smokrović
e-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Suradnica za strukovni rad i informiranje: Ana Kraljev
e-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Računovotkinja: Evelin Miletić
e-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Udruženje obrtnika Zadar je stručno-poslovna organizacija koja u skladu sa Zakonom o obrtu i Statutom promiče, usklađuje, zastupa i predstavlja zajedničke interese obrtništva na području gradova: Zadar, Nin, Obrovac te općina: Bibinje, Galovac, Gračac, Jasenice, Kali, Kukljica. , Novigrad, Poličnik, Posedarje, Preko, Privlaka, Ražanac, Sali, Starigrad, Sukošan, Škabrnje, Vir, Vrsi, Zemunik Donji.
Pravni okvir za djelovanje Udruženja određen je u članovima 55.-73. Zakona o obrtu, a sukladno čl. 60 st.6. Zakona, članstvo u Udruženju obrtnika je obvezno, i to za obrtnike, trgovce pojedince i trgovačka društva koja obavljaju obrtničku djelatnost, a koja imaju sjedište na teritorijalnom obuhvatu Udruženja.
Udruženje obrtnika Zadar okuplja oko 3600 članova koji obavljaju najrazličitije djelatnosti, a unutar Udruženja djeluju kroz čehovsku povezanost - sekcije razvrstane na 8 glavnih djelatnosti (Sekcija proizvodnog obrta, Sekcija uslužnog obrta, Sekcija ugostiteljstva i turizma, Sekcija graditeljstva, Sekcija trgovine, Sekcija prijevoza osoba i stvari na kopnu i moru, Sekcija intelektualnih usluga, Sekcija ribarstva, poljodjelstva i marikulture).
Statutom Udruženja uređuju se zadaće i poslovi Udruženja, a osobito: sadržaj rada; organizacija i teritorijalni obuhvat Udruženja; ostvarivanje interesa članova u Udruženju; prava, obveze i odgovornosti članova; postupak donošenja i izmjena Statuta i drugih općih akata; Udruženja, njihov djelokrug, sastav tijela, broj članova, način biranja i razrješavanja i trajanje mandata; način odlučivanja u tijelima Udruženja, oblici, organiziranje rada u Udruženju, a napose organiziranje i zadaci Stručne službe Udruženja; zastupanje i predstavljanje Udruženja, sadržaj i oblici ostvarivanja suradnje s tijelima jedinica lokalne samouprave i drugim organizacijama, javnost rada i informiranje, i osiguranje sredstava za rad Udruženja.

Obrtnička komora

Zadarske županije

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

DIGITALNO POSLOVANJE OBRTNIKA

PORTAL OBRTNOG REGISTRA

Image

DIZAJN I ODRŽAVANJE: Point Web Factory

     Službene mrežne stranice Obrtničke komore Zadarske županije