Fax:

023/311-383

Email:

Adresa:

23000 Zadar, Široka ulica 1/lll

Poziv na Business & Lifestyle festival

Pozivamo vas na prvi  Business & Lifestyle festival  koji će se održati u Šibeniku od 16. do 18. svibnja 2024. Festival je stvoren s ciljem spojiti najbolje od poslovnog svijeta s uzbudljivim aspektima životnog stila, a okupit će stručnjake, entuzijaste i istomišljenike iz različitih područja kako bi podijelili svoja iskustva, znanje i strast prema poslu i životu.

Očekuju vas dinamične diskusije i panel rasprave o ključnim temama kao što su inovacije, investicije, liderstvo, razvoj karijere, zdravlje i ravnoteža između posla i privatnog života.

​Business & Lifestyle Festival pružit će vam jedinstvenu priliku za povezivanje s kolegama, potencijalnim partnerima i mentorima. Iskoristite ovo vrijeme kako biste proširili svoju mrežu i stvorili vrijedne poslovne kontakte.

Pogodnosti za članove HOK-a

Za članove Hrvatske obrtničke komore osigurali smo posebnu pogodnost - kupnjom jedne kotizacije dobivate drugu gratis! Ponuda traje do 3. svibnja 2024. godine.  Prijavite  se na festival i platite kotizaciju za jednu osobu, a potvrdu o uplati pošaljite na e-mail  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  zajedno s imenom osobe koja dobiva gratis kotizaciju. 

Obrtnička komora

Zadarske županije

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

DIGITALNO POSLOVANJE OBRTNIKA

PORTAL OBRTNOG REGISTRA

Image

DIZAJN I ODRŽAVANJE: Point Web Factory

     Službene mrežne stranice Obrtničke komore Zadarske županije