Fax:

023/311-383

Email:

Adresa:

23000 Zadar, Široka ulica 1/lll

WINE EnoGASTRO VIP Event - Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca

" Hotel IADERA u Petrčanima i ove godine domaćin WINE EnoGASTRO VIP Event - Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca !

17. ožujka 2023. od 13 do 21 sata Falkensteiner & Spa IADERA - FORTIS, Zadar - Petrčane

Tradicija koja traje sedmu godinu uz do sada U Splitu će biti naš 30-ti VIP Event!

I u 2023. godini bit će to sadržajno iznimno bogat i još posebniji WINE EnoGASTRO VIP Event.
Edukativni je to događaj koji je usmjeren na restoratere, hotelijere, ugostitelje te općenito na HoReCa sektor, naš turizam i gospodarstvenike usko vezane uz turizam i ugostiteljstvo.
Pozvani su svi pripadnici spomenutih industrija koji žele ulagati u svoj poslovni razvoj, učiti od vrhunskih međunarodnih stručnjaka, te se poslovno povezati s mnogim kolegama.

Nakon iznimno dobro posjećenog i vrlo kvalitetnog edukativnog eventa u 2022. godini, i ove se godine Wine EnoGASTRO VIP Event održava u vrhunskom ambijentu dvorane FORTIS u Petrčanima.

U 2022. godini WINE EnoGASTRO VIP Eventi - konferencije bile su iznimno dobro posjećene, pa je na pet događaja u Rijeci, Novigradu, Zadru, Splitu i Zagrebu okupljeno više od 1800 gostiju iz ugostiteljsko-turističke struke, sudjelovalo je čak 25 govornika i edukatora s 21 različitom temom, a svoje kuharsko umijeće i specijalitete prezentiralo je ukupno više od 30 Chefova - kuharskih majstora. Gosti su se mogli educirati kroz degustaciju 50 različitih lokalnih specijaliteta koji su bili sljubljeni s vrhunskim vinima vinara koji su bili partneri eventa.

Ograničen je broj izlagača i daje veliki naglasak hrvatskim lokalnim proizvođačima i promociji lokalne enogastronomije, kao i na edukaciji svih aktera našeg turizma.

Posebnost događaja je i ta da je organizator iu 2023. godini u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima svojim uzvanicima omogućio potpuno besplatno sudjelovanje:

  • besplatan ulaz za uzvanike,
  • besplatno korištenje čaše (bez kaucije i bonova),
  • besplatne degustacije, predavanja, radionice i edukacije,
  • besplatne enogastronomske edukacije i prezentacije.

Gosti će moći uživati ​​u enogastronomskim radionicama i prezentacijama koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i baristi; dok će između predavanja i radionica svi gosti imati priliku degustirati proizvode ili poslušati prezentacije brojnih vrlo kvalitetnih izlagača te se s njima poslovno povezati i dogovoriti suradnju.

Svoju potporu ovom za turizam važnom projektu i ove godine dali su Zadarska županija, Turistička zajednica Zadarske županije, Grad Zadar, Hrvatska turistička zajednica, Obrtnička komora Zadarske županije a pokrovitelji projekta su Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede.

Sve informacije o programu, govornicima, izlagačima su na web adresi organizatora www.dantes.biz 
Prijave za sve pripadnike HoReCa industrije za besplatno sudjelovanje na konferenciji primaju se isključivo na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Obrtnička komora

Zadarske županije

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

DIGITALNO POSLOVANJE OBRTNIKA

PORTAL OBRTNOG REGISTRA

Image

DIZAJN I ODRŽAVANJE: Point Web Factory

     Službene mrežne stranice Obrtničke komore Zadarske županije