Fax:

023/311-383

Email:

Adresa:

23000 Zadar, Široka ulica 1/lll

Dodjela bespovratnih potpora za poticanje razvoja STARTUP-ova na području Zadarske županije za 2022. godinu

Zadarska županija donosi se Program za poticanje razvoja STARTUP-ova na području Zadarske županije za 2022. godinu (u daljnjem tekstu: Program) kojim se utvrđuje postupak dodjele namjenskih, nepovratnih novčanih sredstava iz proračuna (u daljnjem tekstu: potpore) Zadarske županije.   Radi se o dodjeli bespovratnih potpora za pokretanje razvoja STARTUP-ova na području Zadarske županije za 2022. godinu. 

Namjena dodjele potpora je razvoj i promocija startup poduzetništva na području Zadarske županije, povećanje broja novoosnovanih društava, otvaranje novih radnih mjesta i rast gospodarske djelatnosti Zadarske županije.

Pravo na podnošenje prijave, korisnici potpore su mikro subjekti malog gospodarstva definirani Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva (poduzetnici koji imaju najmanje 2 ili manje od 10 zaposlenih) koji imaju sjedište na području Zadarske županije, imaju poslovanje na području Zadarske županije, obavljaju djelatnost tijekom cijele godine i koji su registrirani nakon 01.01.2021.godine.

Pojedinačni iznos potpore može iznositi najviše 15.000,00 kuna.
 

Datum objave: 20.10.2022.

Krajnji rok za podnošenje prijave je 30 dana od dana objave Javnog poziva na mrežnoj stranici Zadarske županije www.zadarska-zupanija.hr

Obrtnička komora

Zadarske županije

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

DIGITALNO POSLOVANJE OBRTNIKA

PORTAL OBRTNOG REGISTRA

Image

DIZAJN I ODRŽAVANJE: Point Web Factory

     Službene mrežne stranice Obrtničke komore Zadarske županije