Fax:

023/311-383

Email:

Adresa:

23000 Zadar, Široka ulica 1/lll

HOK Obrtnik plus: Osigurajte dvije godine nepromijenjenih cijena struje

Hrvatska obrtnička komora nastavlja suradnju s HEP Opskrbom kroz projekt HOK Obrtnik plus kojim osigurava pogodnosti svojim članovima.

Zbog nepovoljnih tržišnih kretanja ponuđena je cijena električne energije znatno veća, ali i dalje najpovoljnija koju je moguće ponuditi u trenutku ugovaranja usluga. Cijene su uvjetovane vrlo nepoželjnim tržišnim kretanjima na razini Europe, ali i svijeta.

Napominjemo, da kroz projekt HOK Obrtnik plus imate zajamčene dvije godine nepromijenjenih cijena bez obzira na tržišna kretanja i očekivani rast cijena do kraja 2022. kao i u 2023. godini. Naime, članice HOK-a sklapaju ugovor na rok od 2 godine i HEP Opskrba jamči ugovorenu cijenu za jednu godinu, do isteka ugovora. Za članice HOK-a kojima se ističe ugovor ili koji prvi put ulaze u ugovorni odnos HEP Opskrba korigira uvjete svaka 3 mjeseca.

Za sve informacije o uvjetima i pogodnostima izračun popusta članicama HOK-a na raspolaganju je besplatni info telefon HEP ​​​​Opskrbe 0800 5255. Upit možete poslati na e-  mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   s imenom i prezimenom, pod nazivom obrt i OIB-om . Od predstavnika HEP Opskrbe zatražite svoju neobvezujuću ponudu i saznajte sve o pogodnostima koje vam je osigurala Hrvatska obrtnička komora. 

Obrtnička komora

Zadarske županije

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

DIGITALNO POSLOVANJE OBRTNIKA

PORTAL OBRTNOG REGISTRA

Image

DIZAJN I ODRŽAVANJE: Point Web Factory

     Službene mrežne stranice Obrtničke komore Zadarske županije