Fax:

023/311-383

Email:

Adresa:

23000 Zadar, Široka ulica 1/lll

HOK OBRTNIK PLUS: Osigurajte si dvije godine nepromijenjenih cijena električne energije

Hrvatska obrtnička komora nastavlja suradnju s HEP Opskrbom kroz projekt HOK Obrtnik plus kojim osigurava pogodnosti svojim članovima.

Zbog nepovoljnih tržišnih kretanja za ugovore o opskrbi koji će se primjenjivati ​​u svibnju, lipnju i srpnju 2022. godine ponuđena cijena električne energije bit će viša, ali i dalje najpovoljnija koja se može ponuditi u trenutku ugovaranja usluga.

Napominjemo da  kroz projekt HOK Obrtnik plus imate zajamčene dvije godine nepromijenjenih cijena bez obzira na tržišna kretanja . Naime, članovi HOK-a sklapaju ugovor na rok od 2 godine i HEP Opskrba jamči ugovorenu cijenu za jednu godinu bez obzira na nepovoljna tržišna kretanja koja se predviđaju tijekom cijele 2022. i 2023. godine.

HEP Opskrba korigira uvjete svaka 3 mjeseca za članice HOK-a kojima ističe ugovor ili koji prvi put ulazi u ugovorni odnos.

Članovi HOK-a koji pripadaju kategoriji Poduzetništvo, a nisu obrtnici HEP Opskrba će ponuditi sklapanje ugovora pod uvjetima da imaju potrošnju električne energije manju od 0,5 GWh godišnje.

Ugovor o opskrbi prema navedenim uvjetima sklapat će se korisnicima koji pravovremeno dostave potpisani ugovor, najkasnije do 17.06.2022. kako bi opskrba mogla započeti najkasnije do 01.07.2022.

Za sve informacije o uvjetima i pogodnostima članovi HOK-a moraju se obratiti prodajnim predstavnicima HEP Opskrbe putem besplatnih info telefona HEP Opskrbe 0800 5255. Upit možete poslati i putem e-maila  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   s imenom i prezimenom, pod nazivom obrta i OIB- om Od predstavnika HEP Opskrbe zatražite  svoju neobvezujuću ponudu  i doznajte sve o pogodnostima koje vam je osigurala Hrvatska obrtnička komora. 

Obrtnička komora

Zadarske županije

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

DIGITALNO POSLOVANJE OBRTNIKA

PORTAL OBRTNOG REGISTRA

Image

DIZAJN I ODRŽAVANJE: Point Web Factory

     Službene mrežne stranice Obrtničke komore Zadarske županije