Fax:

023/311-383

Email:

Adresa:

23000 Zadar, Široka ulica 1/lll

Webinar o poučavanju naučnika u radionici obrtnika ili poduzetnika

Pozivamo sve zainteresirane obrtnike i poduzetnike na sudjelovanje na besplatnom webinaru o poučavanju učenika,  koji će se održati 26. listopada 2021. (utorak) u 13.00 h u organizaciji Obrtničke komore Dubrovačko – neretvanske, Splitsko – dalmatinske, Šibensko – kninske i Zadarske županije.

Što je licencija za naučnike? Kako se izdaje? Gdje i na koji način se polaže majstorski ispit? Osnovna znanja o poučavanju učenika na naukovanju – kakav je to ispit? Državni inspektorat – koja je njihova uloga u izdavanju licencije za naukovanje?

Svrha webinara je informiranje o svim značajnim temama koje se odnose na poučavanje naučnika u radionici obrtnika ili poduzetnika. Bit ćete upućeni u sve procese koji se tiču izdavanja licencije za naukovanje, polaganje majstorskog ispita i ispita osnovna znanja o poučavanju učenika na naukovanju.

Kako je dio procesa kod licenciranja i uvid Državnog inspektorata u vašu radionicu, u događanju će sudjelovati voditeljica službe Odjela za zaštitu na radu iz Splita gđa Emanuela Dadić.

Ako ste zainteresirani sudjelovati u webinaru, molimo da izvršite prijavu koja mora sadržavati:

ime i prezime;

naziv obrta/tvrtke/ustanove;

e-mail;

kontakt (broj mobitela).

Molimo pošaljite vaše podatke na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 24.10.2021./nedjelja

Kontakt osoba: Lidija Udiljak, savjetnica za strukovno obrazovanje, 023/319-224

Prije početka radionice na e-mail ćete zaprimiti link putem kojeg ćete se moći uključiti u online webinar kroz aplikaciju Teams. Okvirno trajanje je 90 minuta.

Obrtnička komora

Zadarske županije

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

DIGITALNO POSLOVANJE OBRTNIKA

PORTAL OBRTNOG REGISTRA

Image

DIZAJN I ODRŽAVANJE: Point Web Factory

     Službene mrežne stranice Obrtničke komore Zadarske županije