Fax:

023/311-383

Email:

Adresa:

23000 Zadar, Široka ulica 1/lll

Ante Lukačić - novi predsjednik Obrtničke komore Zadarske županije

12.04.2021. Skupština Obrtničke komore Zadarske županije imenovala je Antu Lukačića za novog predsjednika Komore  umjesto dosadašnjeg Stjepana Kneževića koji je početkom mjeseca travnja podnio ostavku na ovu dužnost.
Ante Lukačić dosadašnji podpredsjednik Komore, obrtnik je 1989. godine, kada otvara ugostiteljsku radnju pod nazivom „AMORELA“ koja do  današnjeg dana posluje  u središtu grada Biograda na moru,  a 2019. godine proširuje svoju djelatnost te otvara veliki glamping kamp sa svim svojim sadržajem.
Od samog početka osnivanja Udruženja obrtnika Biograd na moru, sudjeluje aktivno u njegovim tijelima i aktivnostima te je za predsjednika Udruženja obrtnika Biograd izabran je 16. ožujka 2000. godine te neprekidno do danas obnaša ovu dužnost.
Kao predsjednik Udruženja obrtnika Biograd na moru, u kontinuitetu je i član Upravnog odbora Komore  i podpredsjednik Komore.
Član Skupštine Obrtničke komore Zadarske županije je u razdoblju od 2003.- 2010. godine.
U svom a bogatom aktivnom opusu, u razdoblju od 2009. - 2014. godine bio je predsjednik Ceha ugostitelja Obrtničke komore Zadarske županije, zastupajući interese svoje strukovne grupe.
Od 2015. godine do danas, jedan je od troje članova  Skupštine Hrvatske obrtničke komore koji zastupaju obrtništvo Zadarske županije na nacionalnoj razini.
Iste godine izabran je za člana Odbora za strukovnu izobrazbu HOK-e koju obnaša neprekidno do danas.
Tijekom cijelog razdoblja poslovanja, Ante Lukačić  je kao aktivan član Udruženja obrtnika Biograd na moru, jedan od utemeljitelja razvoja obrtništva na području Udruženja obrtnika koji uz grad Biograd uključuje otok Pašman te općine Pakoštane i Sv. Filip i Jakov, a čemu svjedoče i pisana priznanja koja su mu do danas dodijeljena:
- 2014. godine Povelja HOK-e za izuzetan doprinos u razvoju i promicanju obrtništva Zadarske županije.
- 2020. godine nagrada Grada Biograda na moru za promicanje turizma
- 2020. godine „ Plaketa Zlatne ruke s pisanim priznanjem“ Hrvatske obrtničke komore

Obrtnička komora

Zadarske županije

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

DIGITALNO POSLOVANJE OBRTNIKA

PORTAL OBRTNOG REGISTRA

Image

DIZAJN I ODRŽAVANJE: Point Web Factory

     Službene mrežne stranice Obrtničke komore Zadarske županije