Poštovani frizeri i partneri Beauty & Hair Expo sajma,

Tijekom ovog tjedna obavili smo niz konzultacija slijedom kojih je zaključeno da će sajam, a tako i seminari za frizere biti odgođeni zbog korona virusa (COVID – 19).  Procijenili  smo kako bi ovo vrsta više sile mogla ugroziti poslovni i promocijski pristup svih sudionika te organizaciju sajma u cjelini, bez obzira na najvišu razinu organizacije. Novi datum održavanja sajma  predviđen je za 25., 26. i 27.9.2020.

Promatrajući i druge relevantne događaje, kao što je COSMOPROF sajam u Bolonji, koji su zbog mjere opreza promijenili termin, odlučili smo postupiti isto, zbog ne širenja panike. Sljedeći tjedan će Vlada RH i grad Zagreb obavijestiti javnost oko promjena i održavanja javnih skupova uključujući i održavanja sajama.

Što se tiče kupljenih ulaznica, imat će te ih priliku iskoristiti za iste seminare za predviđene datume u rujnu.  Tako će primjerice karta koju ste kupili za seminare u subotu vrijediti za subotu 27.9., kao i karta za seminare u nedjelju 28.9. Ukoliko vam termini ne odgovaraju, nudimo vam mogućnost da za vrijednost karata uzmete nešto od profesionalne frizerske opreme ili pribora u trgovini TOP STIL. Na posljetku, ako vam nisu potrebni novi proizvodi ili oprema, sa zadovoljstvom ćemo vam izvršiti povrat novca.

Za sve dodatne obavijesti i pitanja, stojimo vam na raspolaganju!

S poštovanjem,

Predrag  Kopričanec

Top Stil LMS d.o.o.

Lanište 1h

10020 Zagreb

01/6523-516

091/4554-662

Obavijesti

obrtnikplus 208x328

Newsletter

Dobrovoljno članstvo

become-a-member

Uvjeti poslovanja u EU

Vaša Europa
           New Picture

FACEBOOK

Besplatno savjetovanje o poslovanju u obrtu
telefon: 072 000 026
fax: 01/48 06 675
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

BAZA OBRTNIKA

          
Baza obrtnika, web adresar,
burza ponude i potražnje,
proizvodno zanatstvo, ugostiteljstvo..

OBRTNI REGISTAR

      

www.portor.hr

PORTAL OBRTNOG REGISTRA

Scroll to top