Obavještavamo sve ribare, prijevoznike i prve kupce proizvoda ribarstva da stupanjem na snagu Pravilnika o sadržaju, obliku i načinu dostave transportnog dokumenta od 1. siječnja 2016. godine započinje obveza ispunjavanja transportnog dokumenta u sustavu ribarstva u svrhu uspostave sljedivosti proizvoda ribarstva.
Tijekom protekla tri mjeseca u primorskim gradovima i Zagrebu održano je 7 radionica putem kojih su prijevoznici, prvi kupci i ribari upoznati s novim dokumentom i aplikacijom u kojoj će se ispunjavati. Temeljem povratnih informacija korisnika aplikacije, nakon održanih radionica, izvršene su izmjene kojima je pojednostavljen postupak ispunjavanja transportnog dokumenta te su prihvaćene i sugestije prilikom izrade Pravilnika. Aplikacija za ispunjavanje transportnog dokumenta te postupak registracije i ispunjavanja transportnog dokumenta nalaze se na Portalu gospodarskog ribarstva (www.ribarstvo.hr/pgr). Pozivamo sve zainteresirane da se registriraju i na testnu verziju aplikacije na adresi www.ribarstvo.hr/pgr_test te da se od 1. siječnja 2016. prijave na službenu adresu na kojoj će se ispunjavati transportni dokumenti.
 
Podrška u korištenju aplikacije transportnog dokumenta na portalu organizirana je u ribarstvenom monitoring centru Uprave ribarstva te u područnim jedinicama.
 
Kontakti za podršku:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
01/6443-188
01/6443-177
 

28.12.2015

Obavijesti

Newsletter

Dobrovoljno članstvo

become-a-member

Uvjeti poslovanja u EU

Vaša Europa
           New Picture

FACEBOOK

Besplatno savjetovanje o poslovanju u obrtu
telefon: 072 000 026
fax: 01/48 06 675
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tko je online 

Imamo 18 gostiju i nema članova online

BAZA OBRTNIKA

          
Baza obrtnika, web adresar,
burza ponude i potražnje,
proizvodno zanatstvo, ugostiteljstvo..

OBRTNI REGISTAR

      

www.portor.hr

PORTAL OBRTNOG REGISTRA

Scroll to top