Fax:

023/311-383

Email:

Adresa:

23000 Zadar, Široka ulica 1/lll

Prijedlog Zakona o uvođenju eura - Vlada RH prihvatila prijedloge Hrvatske obrtničke komore

Hrvatska obrtnička komora aktivno se uključila u opsežne pripreme i u e-Savjetovanje na Prijedlog Zakona o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj, a čiji je nacrt Vlada RH usvojila prije nekoliko dana.

Ističemo kako smo uputili kvalitetne i opsežne komentare te smo zadovoljni što je veliki dio naših prijedloga prihvaćen.

Hrvatska obrtnička komora postupak pripreme Zakona o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj ocjenjuje izuzetno pozitivno. Predstavnici HOK-a aktivno i intenzivno su sudjelovali u radu koordinacijskih odbora s prijedlozima utemeljenima na iskustvima poslovanja obrtnika i u tom smjeru zalažemo se za nastavak suradnje kako bi usvojeni tekst osigurao što jednostavniji prelazak s kune na euro kao službenu valutu te iskazujemo spremnost i nadalje jednako aktivno sudjelovati.

Komentare na Nacrt Prijedloga Zakona o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj možete pogledati ovdje: https://bit.ly/3CiYQaw .

Hrvatska obrtnička komora organizira i besplatni webinar na kojem će te dobiti informacije kako se najbolje pripremiti i što će svaki obrtnik trebati učiniti za uspješan prelazak na euro.  Webinar će u četvrtak, 10. ožujka 2022. godine, u 15 sati održati predsjednica Sekcije računovođa Hrvatske obrtničke komore Đurđica Mostarčić.

Webinar ćete moći uživo pratiti na službenoj Facebook stranici Hrvatske obrtničke komore.

Obrtnička komora

Zadarske županije

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

DIGITALNO POSLOVANJE OBRTNIKA

PORTAL OBRTNOG REGISTRA

Image

DIZAJN I ODRŽAVANJE: Point Web Factory

     Službene mrežne stranice Obrtničke komore Zadarske županije