Ispis

hair ex03.02.2020. Nastavno na planirane cehovske aktivnosti Obrtnička komora Zadarske županije organizira posjet stručnoj manifestaciji i sajmu za frizere i kozmetičare HAIR EXPO - Zagreb. 
Prijevoz je besplatan za obrtnike frizere. Troškove prijevoza autobusom u potpunosti pokriva Obrtnička komora Zadarske županije zajedno sa pripadajućim udruženjima obrtnika. ODGOĐENO »Obavijesti

Polazak iz Zadra je s parkinga iznad ŠRC Višnjik u nedjelju 08.03.2020. u 06:00 sati.

Cijena ulaznice je 400,00 kn (s PDV-om) po danu. U cijenu je uključen ulaz na sajam, a karta vrijedi za sve seminare koji se održavaju tijekom dana. Kupovina karata moguća je on line na linku: https://hairexpozagreb.com/ulaznica/ . Dodatna pogodnost za sve posjetitelje, uz kupljenu kartu u pretprodaji ostvaruje se jedinstveni popust na određene must have profesionalne, frizerske proizvode (više informacija na www.hairexpozagreb.com).

Program - nedjelja 08.03.2020.

11:00-12:30 Kenan Team “Dapper dan” barber show, Zanimljivi seminar na kojem će vas barberi upoznati s modernim muškim frizurama koje će obilježiti 2020. godinu. Uz to, savjetovat će polaznike seminara o njezi, odabiru najboljih proizvoda kad je u pitanju styling kose. Na sajmu će prezentirati korištenje Dapper Dan pasti i ulja za njegovanje brade. Uz to barberi će šišati koristeći popularnu fade tehniku te će stilizirati frizure s popularnim tetovažama na kosi.

13:00-15:00 SEAD NUNIĆ - kolorist Look & Learn seminar: 50 NIJANSE PLAVE + 3 tehnike balayage Pogodan seminar za sve one koji se žele usavršiti u tehnikama koloriranja, kao što je popularni balayage.

15:30-17:00 TONI&GUY Akademija, Look & Learn seminar: Cutting INDIRA SCHAUWECKER - International Artistic Director, STUART MATUSKA – Technical Artistic Director, JON WILSDON – International Artistic Director

Ovaj seminar namijenjen je frizerima stilistima, koji žele osvježiti i proširiti svoja znanja u području tehnika šišanja i stiliziranja. Na seminaru će biti prikazane tri osnovne tehnike šišanja – tehnika jednake dužine, graduacija i slojevitost.

Seminar će se također baviti osnovnim pitanjima, s kojima se frizeri svakodnevno susreću u salonu, kao što je gustoća kose i tekstura, oblik lica te naravno lifestyle klijenata.

Za prijavu potrebno je kontaktirati Obrtničku komoru Zadarske županije na tel. 023/319-273, mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 01.03.2020.